Hasselt | straatinfo

overige politie meldingen

Politiebureaus Hasselt en Staphorst gesloten op 1 en 2 oktober

overige

Hasselt/Staphorst - Op donderdag 1 en vrijdag 2 oktober zijn de politiebureaus in Hasselt en Staphorst gesloten voor het doen van aangifte. Dit in verband met interne verhuizingen. Vanaf maandag 5 oktober zijn beide bureaus volgens de gebruikelijke tijden weer geopend.

De bureaus in Hasselt en Staphorst maken deel uit van het politieteam IJsselland-Noord. De hoofdlocaties van dit team zijn de politiebureaus in Kampen en Steenwijk. Een deel van de politiemedewerkers uit Hasselt en Staphorst verhuizen op 1 en 2 oktober naar deze locaties. De bureaus aan het Tijlswegje in Hasselt en de Binnenweg in Staphorst blijven beschikbaar voor de wijkagenten en het doen van aangifte. Als in het voorjaar van 2016 het politiesteunpunt in het gemeentehuis van Zwartewaterland open gaat sluit het bureau aan het Tijlswegje in Hasselt.

De openingstijden van het politiebureau in Hasselt zijn: op werkdagen van 8:30 tot 12:30 uur. Het bureau in Staphorst is geopend op maandag en dinsdag van 13.30 tot 16.00 uur en op woensdag en donderdag van 9.00 tot 12.00 uur.

Voor het doen van aangifte kunt u van tevoren altijd bellen met de politie. Via telefoonnummer 0900-8844 is op de locatie van uw voorkeur een afspraak in te plannen. Dit voorkomt onnodig wachten. Voor diverse zaken is het ook mogelijk om via internet aangifte of een melding te doen. Kijk op www.politie.nl/aangifte-of-melding-doen voor meer informatie!

Soortgelijke berichten

Staphorst Geldkistje zoekt eigenaar
Staphorst

Nieuwe wijkagenten gemeente Staphorst
Staphorst

Vermiste vrouw aangetroffen
Hasselt

Wijziging bezoekadres en openingstijden politiebureau
Houten

Twee doden en negen gewonden bij verkeersongeval Staphorst
Staphorst

Politiebureau gesloten op 12 december
Veldhoven

Ruit kapotgeslagen met moker
Leusden

En verdachte woningoverval aangehouden
Velden

Gewijzigde openingstijden politiebureaus Barneveld en Nijkerk
Barneveld

Vrouw betast in bus
Utrecht

kaart

kaart
De lokatie van het bericht is automatisch verkregen. Het kan dus zijn dat het bericht op deze kaart afwijkt van de echte lokatie.

Meer politieberichten uit de regio